AKTIVITETE / NGJARJE:

Marigona Residence

Projekti i filluar në vitin 2008 tanimë është në fazën përfunduare dhe pritet që në fund të vitit 2016 të përfundoj ndërtimi. Në një punë të jashtëzakonshme infrastrukturore, me një arkitekturë moderne, me idenë që një ditë e tërë Kosova të duket si Marigona Residence ky projekt është unik jo vetëm në Kosovë për në tërë rajonin. 

Marigona Residence është lagja me shërbimet më të mira për jetesë në Kosovë. E përbërë prej 420 shtëpive ofron të gjitha kushtet e nevojshme për një jetë kualitative duke filluar nga Qerdhja për fëmijë dhe Shkolla Fillore, Parqe të shumta për fëmijë me tema të ndryshme, lodra, fitness të jashtem dhe fusha rekreative sportive si fusha e futbollit, fusha e tenisit, fusha e basketbollit dhe 
salla e basketbollit, si dhe restorane dhe shërbime të tjera për banorë.

Përmbrenda lagjes është e vendosur edhe Carshia, e cila në cilësinë e një qendre të vogël tregtare është më shume e konceptuar për përmbushjen e nevojave për banorët siq janë pastrami kimik, mjeshtri për shtëpi, supermarket Meridian, pazari i organizuar cdo fundjavë, agjensioni turistik Air Marigona, Dentisti Marigona, Marigona Fitness, Shkolla e Muzikës dhe kurse për fëmijë, 
barnatorja, qendra për pagesa të ndryshme Express Service Center etj. 

Në kuardër të Carshisë janë restorant më të mirë të Kosovës, secili në fushën e vet e që janë të përbërë prej Sarajeva Steak House, Propper Piza, Ma belle, Hemingway, Sports Bar President, Te Halimi, Sirius Winehouse, Bamboo dhe Ellie's.

Përgjatë rrugëve të Marigona Residence deri në 17 metra gjërësi janë të planifikuara parkingjet për rreth 1900 automobila që është po ashtu një dukuri e standardit të lartë të jetesës. Stacionet e pompimit të ujit në shërbim 24 orë në ditë si dhe ndarja e fekaleve poashtu është një ndër prioritetet infrastrukturore të realizuara. Më shumë se 2500 trupa të drunjëve vetëm përgjatë rrugëve 
kryesore pretendojnë që të shëndrojnë Marigona Residence në një oazë gjelbëruese brenda 3 viteve të ardhshme.

Banorët në këtë lagje kanë poashtu privilegjin të jetojnë ne keto kushte të cilat mirëmbahen si gjatë sezonës dimore poashtu edhe verore duke u zburkuar me më shumë se 20000 lule të ndryshme cdo vit. Jemi mirënjohës për të gjithë ata që kanë vendosur të jetojnë në Marigona Residence. E dijmë që mu këta banorë do të jenë fuqia e prezantimit të projekteve të ardhshme.

INFORMATA TË RËNDËSISHME:

 • Orari i shkollave sporteve

  Basketball 
  E Hëne, e Mërkure dhe e Diele 17:00 - 20:00.
  Trener: Bekim Maxhuni
  Email adresa:  [email protected]


  Taekwondo
  E Marte, e Enjte 17:00 - 18:00
  Arsim Agushi – Trainer 
  049 / 622 - 190
  [email protected]

  Kangoo Jumps                                                    
  E Hëne, e Mërkure, e Enjte: 21:30-22:30; 21:30-22:30; 21:30-22:30.
  Instruktore: Mimoza Sefedini 
  Tel: 049 896 898;  [email protected]

   

 • Sigurimi i Lagjes

  049 748 485

 • Orari i Autobusit

  Orari i transportit nga e Hëne deri të Shtunen

  Prishtinë   –    Marigona Residence
  06:45   -  07:20
  07:45   -  08:10
  08:40   -  09:30
  10:00   - 10:30
  11:00   - 11:30
  12:00  -  12:30
  13:00  -  13:30
  14:00  -  14:30
  15:00  -  15:30
  16:00  -  16:30
  17:00  -  17:30
  18:00  -  18:30
  19:00  -  19:30

  20:00  -  20:30
  21:00  -  21:30
  22:00  -  22:15
  23:00  -  23:30

  Të Dielen

  06:45  -  07:20
  08:40  -    
  11:00  -  
  14:00  -  14:30
  15:00  -  15:30

  17:00  -  17:30
  19:00  -  20:30

 • Shkolla e Muzikës – mësime për instrumente dhe vallëzime

  049 / 618 – 111

  [email protected]

 • Ndihma Teknike - Mjeshtri

  049 / 190 - 530

  [email protected]

 • Orari i shkollës së futbollit

  Grupi 1 
  19:00 – 20:30 E Hane, e Mërkure, e Premte 

  Grupi 2
  19:00 – 20:15 e Marte, e Enjte  

  Bujar Vraniqi - Trener
  044 / 500 - 232

  [email protected]

 • Marigona Dent

  049 / 884 – 900

  [email protected]

 • Marigona Fitness

  045 / 605 – 700

  [email protected]

 • Poliklinika Dr. Binishi & Partners

  Kontakti: 045/555 831, 038/401 010,

  Emergjenca: 045/500 004

  [email protected]

 • marigona-dent.png
 • sarajeva-grill_1.png
 • proper-pizza.jpg
 • aqua-esti.jpg
 • zepter.jpg
 • te-halimi.png
 • adria7_1.jpg
 • laura-ashley-logo.jpg
 • air-marigona.png
 • mjeshtri.png
 • meridian_1.jpg
 • diell-laundry.png
 • carshia.png
 • t.jpg
 • hemingway.jpg
 • bebto.jpg
 • president-sports-bar_1.png
 • butterflies-library.jpg
 • jete-o-jete_1.png
 • 11225176-1634940390076354-6883816843444355566-n.png
 • al-studio.png
 • ellie-coffee-wine-and-store.png
 • mabelle.png